Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave

Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave


Depozita në Quotex Singapore nëpërmjet kartave bankare (Visa / MasterCard)

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitim" në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Visa / MasterCard".
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
3) Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitim".
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
4) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe klikoni "Paguaj".
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
5) Depozitoni me sukses,
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave

Depozitë në Quotex Singapore nëpërmjet transfertës bankare

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitim" në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Transferta bankare".
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
3) Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitim".
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
4) Zgjidhni mënyrën e dëshiruar të pagesës dhe klikoni "Paguaj".

5) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës.

6) Depozitoni me sukses, kontrolloni paratë tuaja në llogarinë e drejtpërdrejtë.
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave

Depozitoni në Quotex Singapore nëpërmjet kriptomonedhave (Bitcoin, Bitcoin Cash, Dai, USDT, Binance Coin, Ethereum, Litecoin, Dash, Matic)

Është shumë e lehtë për t'u bërë. Procedura do të zgjasë disa minuta.

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin e gjelbër "Depozitim" në këndin e sipërm të djathtë të skedës.

Ju gjithashtu mund të depozitoni llogarinë përmes llogarisë tuaj personale duke klikuar butonin "Depozitim" në profilin e llogarisë.
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë (Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale). Zgjidhni "Bitcoin (BTC)".
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
3) Zgjidhni bonusin dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitim".
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
4) Zgjidhni Bitcoin për depozitim.
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
5) Thjesht kopjoni adresën tuaj të depozitës dhe ngjisni atë në platformën e tërheqjes, dhe më pas mund të depozitoni monedha në Quotex.
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
6) Pasi ta dërgoni me sukses, do të merrni njoftimin "Pagesa u krye".
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave
7) Kontrolloni paratë tuaja në llogarinë e drejtpërdrejtë.
Depozitoni para në Quotex përmes kartave bankare të Singaporit (Visa / MasterCard), transferta bankare dhe kriptomonedhave

Ju lutemi referojuni kësaj faqe për të parë më shumë: Si të depozitoni me kriptomonedhë në Quotex

Thank you for rating.
PËRGJIGJE NJË KOMENT Anulo përgjigjen
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!
Lini një koment
Ju lutemi shkruani emrin tuaj!
Ju lutemi shkruani një adresë të saktë emaili!
Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Kërkohet fusha g-recaptcha!