Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?

Pse të përdorni llogarinë VIP Binomo?

Pse llogaria VIP Binomo? Duke qenë në statusin VIP, ju merrni të drejtën e shërbimit dhe trajnimit individual. Tregtari mund të marrë zbritje personale, bonuse, rritje të përqindj...
Si të verifikoni llogarinë në ExpertOption

Si të verifikoni llogarinë në ExpertOption

Verifikimi i të dhënave të përdoruesit është një procedurë e detyrueshme në përputhje me kërkesat e politikës KYC (Njih klientin tënd) si dhe me rregullat ndërkombëtare kundër pastrimit të parave (Anti Money Laundering). Duke ofruar shërbime brokerimi për tregtarët tanë, ne jemi të detyruar të identifikojmë përdoruesit dhe të monitorojmë aktivitetin financiar. Kriteret bazë të identifikimit në sistem janë verifikimi i identitetit, adresa e banimit të klientit dhe konfirmimi me email.