Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути

Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути


Депозит во Quotex Сингапур преку банкарски картички (Visa / MasterCard)

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „Депозит“ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
2) Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Друштвото нуди многу погодни методи кои се достапни на Клиентот и се прикажани на неговата индивидуална сметка). Изберете "Visa / MasterCard".
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
4) Пополнете го формуларот со внесување на бараните детали за плаќање и кликнете на „Плати“.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
5) Депонирајте успешно,
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути

Депозит во Quotex Сингапур преку банкарски трансфер

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „Депозит“ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
2) Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Друштвото нуди многу погодни методи кои се достапни на Клиентот и се прикажани на неговата индивидуална сметка). Изберете „Банкарски трансфер“.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
4) Изберете го саканиот начин на плаќање и кликнете на „Плати“.

5) Пополнете го формуларот со внесување на бараните детали за плаќање.

6) Депонирајте успешно, проверете ги вашите пари на сметката во живо.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути

Депозит во Quotex Сингапур преку криптовалути (Bitcoin, Bitcoin Cash, Dai, USDT, Binance Coin, Ethereum, Litecoin, Dash, Matic)

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „Депозит“ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
2) Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Друштвото нуди многу погодни методи кои се достапни на Клиентот и се прикажани на неговата индивидуална сметка). Изберете „Bitcoin (BTC)“.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
4) Изберете Bitcoin за депонирање.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
5) Само копирајте ја вашата адреса за депозит и залепете ја во платформата за повлекување, а потоа можете да депонирате монети во Quotex.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
6) Откако ќе го испратите успешно, ќе добиете известување „Плаќањето е завршено“.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути
7) Проверете ги вашите пари на сметката во живо.
Депонирајте пари во Quotex преку банкарски картички на Сингапур (Visa / MasterCard), банкарски трансфер и криптовалути

Ве молиме погледнете ја оваа страница за да видите повеќе: Како да депонирате со криптовалута во Quotex

Thank you for rating.
ОДГОВОРИ НА КОМЕНТАР Откажи го одговорот
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!
Остави коментар
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!