Зошто да користите Binomo VIP сметка?

Зошто да користите Binomo VIP сметка?

Зошто Binomo VIP сметка? Со ВИП статус, добивате право на индивидуална услуга и обука. Трговецот може да добие лични попусти, бонуси, зголемување на процентот на добивка на средст...
Како да ја потврдите сметката во ExpertOption

Како да ја потврдите сметката во ExpertOption

Проверката на корисничките податоци е задолжителна процедура во согласност со барањата на политиката на KYC (Запознајте го вашиот клиент) како и меѓународните правила за спречување на перење пари (Anti Money Laundering). Со обезбедување на брокерски услуги на нашите трговци, ние сме должни да ги идентификуваме корисниците и да ја следиме финансиската активност. Основните критериуми за идентификација во системот се верификација на идентитетот, адреса на живеење на клиентот и потврда на е-пошта.